Anca Dumitra, despre cum s-a cunoscut cu soțul ei, Manfrend Spendier: „M-a văzut în câteva episoade…”

06 08. 2024, 09:54

Anca Dumitra a vorbit despre soțul ei. Cum s-au cunoscut cei doi, dar și ce apreciază actrița cel mai mult la el? Iată ce a mărturisit!

Anca Dumitra, sau Geanina, celebra actrița din Las Fierbinți s-a deschis în fața publicului larg și a povestit detalii neștiute din culisele relației cu Manfred Spendier.

Cum și-a cunoscut Anca Dumitra soțul

Actrița a povestit despre faptul că soțul ei a văzut-o în urmă cu 10 ani în serialul Las Fierbinți și a rămas uimit de frumusețea ei, deși nu înțelegea nimic din ce spune, el fiind din Austria.

„Într-adevăr, m-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel. Sunt amintiri foarte dragi și frumoase, iar după aceea au urmat a doua întâlnire și a treia și, din ce în ce, am stat și mai mult la povești să ne cunoaștem. Da, un început foarte frumos.”, a spus Anca Dumitra pentru Viva.

Cum și-a dat seama că el este alesul

Întrebată cum a fost cucerită de Manfred și cum și-a dat seama că el este alesul, Anca Dumitra a răspuns:

„Știu că cineva mi-a zis odată că, atunci când ai foarte multe motive să spui da și nu îți vine niciunul în minte să spui nu, așa rapid, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Într-adevăr, când a venit cererea, am avut așa o certitudine și nunta nu știu dacă a fost de basm sau nu știu dacă a fost de basm pentru alții… dar pentru noi a fost o petrecere foarte frumoasă, încununată de acea slujbă religioasă desăvârșită, acolo, de fapt, au fost tot mirajul și tot basmul, la slujba religioasă, iar apoi ce a urmat, petrecerea alături de familie și prieteni, n-a făcut decât să ne creeze una dintre cele mai frumoase amintiri. M-a cucerit, pot să zic că m-a cucerit rapid.”

Anca Dumitra, despre calitățile soțului ei

„Este un bărbat căruia îi place să se bucure, să râdă, să se amuze și… eu nu mai zic! Cred că reușește pur și simplu oferindu-mi liniște. Adică, atunci când lucrurile parcă o iau razna și nu îmi găsesc răspunsuri, știe exact ce să spună cât să mă aducă așa pe cărare și să nu fiu, știu eu, în mintea mea foarte mult. Nu este nicidecum un bărbat gelos. Sau nu se manifestă într-atât de tare. Bineînțeles că are și el o doză, cum e și firesc, ca și mine, de altfel, însă nimic deplasat. Cât despre asta cu „am ales un bărbat bine, o să-i transmit, o să se bucure, o să vă mulțumească.”, a mai adăugat actrița pentru sursa citată.

Diferențele de cultură

Întrebată de sursa citată cum decurge relația având în vedere meseriile și culturile diferite pe care cei doi le au, Anca Dumitra a răspuns:

„Nu știu, relația, ca orice altă relație, de altfel, este în plină dezvoltare. Învățăm, ne ajustăm, împrumutăm, e o muncă la comun și îmi doresc să rămână așa: bunul nostru comun la care să vrem să lucrăm zi de zi, de aici încolo.”

Sursă foto: social media